Dongguan Haiteng Precision Machinery Co., Ltd.

Νέα

Ρωσία-Ουκρανία Σύγκρουση να επηρεάσει το 25% της παγκόσμιας αγοράς σιτηρών: Ουκρανικός υπάλληλος
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-04-10 12:26:45  Hits: 22

kyiv-Η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, ο κόσμος', οι κύριοι εξαγωγείς τροφίμων όπως το σιτάρι, θα επηρεάσουν το 25% της παγκόσμιας αγοράς σιτηρών, ένας υπάλληλος της Ουκρανίας δήλωσε το Σάββατο.

Η σύγκρουση θα οδηγήσει σε μείωση των προμηθειών σιτηρών, αύξηση των τιμών των τροφίμων και η χειρότερη πρόσβαση στα τρόφιμα, ιδιαίτερα το σιτάρι, στις χώρες εισαγωγής, δήλωσε ο Taras Kachka, Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικής Ανάπτυξης, Εμπορίου και Γεωργίας της Ουκρανίας.

ukrainian Sailports, το κύριο Οι διαδρομές για τις εξαγωγές σιτηρών, έχουν αποκλειστεί, πρόσθεσε ο Kachka.

in 2021, η Ουκρανία συγκέντρωσε μια ρεκόρ καλλιέργεια σιτηρών, όσπρια και ελαιούχων σπόρων συνολικού ύψους άνω των 106 εκατομμυρίων τόνων, σύμφωνα με το κράτος-run Ukrinform News Agency. Κατά το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας περιόδου εμπορίας, το οποίο διαρκεί από τις 2021 Ιουλίου έως τις 20 Ιουνίου, η Ουκρανία εξήγαγε περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια αξίας και ελαιούχων σπείρων, συνολικά 56% σε ετήσια βάση. Όταν οι οικονομίες παγκοσμίως αναπτύσσονται ακόμα με το Covid

19, έθεσε μια νέα πρόκληση για την παγκόσμια ασφάλεια των τροφίμων, δήλωσε ο Boubaker Ben

belhassen, διευθυντής του εμπορικού και αγορών διαίρεσης της οργάνωσης τροφίμων και γεωργίας των Ηνωμένων Εθνών.--

many Οι χώρες βασίζονται στις προμήθειες από την Ουκρανία και τη Ρωσία για τις ανάγκες των τροφίμων τους, συμπεριλαμβανομένων των λιγότερο ανεπτυγμένων χωρών και χαμηλών

income Food"defication, δήλωσαν ότι δήλωσε ο Xinhua σε μια πρόσφατη συνέντευξη.--russia και η Ουκρανία είναι μεγάλοι γεωργικοί παραγωγοί και οι εξαγωγείς, που είπε, προσθέτοντας ότι η Ρωσία βρισκόταν ως ο κόσμος"-39, ο κορυφαίος εξαγωγέας των λιπασμάτων αζώτου, ο δεύτερος κορυφαίος προμηθευτής λιπασμάτων καλίου και ο τρίτος μεγαλύτερος εξαγωγέας λιπασμάτων φωσφόρου το 2021.

&#

Προηγούμενος: Σχέδιο εγγράφων έ...

Επόμενο: No